En nystart på livet.

När jag lyssnar på låten Christina Aguilera - Hurt så kommer massa minnen upp.

15 December 2006 Det var den dagen då jag, mamma och Malin flyttade ut ur huset efter mina föräldrars skilsmässa. Mamma hade fått en stor och jättefin lägenhet mittemot inte så långt ifrån stan och jag såg fram emot att få flytta. Jag hade hoppats på lugn och ro. Själva flytten blev panikartad och det förstår jag eftersom mina föräldrar inte kan vara i samma rum utan att behöva bråka. Jag minns att när alla som hjälpte oss att flytta åkte hem och vi skulle gå och lägga oss, så ringde min dåvarande pojkvän och skulle komma och hämta mig. Han visste vad vi hade gått igenom under dagen och han tyckte jag skulle sova hos honom, vilket jag helst ville göra.

Jag trodde att detta skulle bli en nystart för oss alla. Jag har fått kämpa extremt mycket sen skilsmässan och jag har fått hålla humöret uppe trots att jag egentligen har velat bryta ihop flera gånger och skrikit ut min frustration. Det är inte många som känner till de känslor jag bärt inom mig sen den dagen, men det är många. Jag har gjort en hel del val i livet som varit för mitt eget bästa.

Efter ca 1½år drabbas familjen av den största tragedi vi någonsin hade varit med om, något som vi skulle tvingas leva med för resten av vårat liv. Min älskade lillasyster dör i en hemsk bilkrasch och blir bara 18år gammal. Hon omkom 1 månad före hon skulle ta studenten. En månad kvar tills hennes liv utanför skolan skulle ta fart. Hon hade klarat körlicensen på travet och hade en enormt lysande framtid framför sig. Men istället för att planera hennes student fick vi istället planera hennes begravning. Den skulle äga rum före hennes klass skulle ta studenten så de skulle få ta ett sista farväl av sin klasskompis innan de själva skulle springa ut till framtiden på skolan. Det var så fint på begravningen. Hela Malins klass gick fram till kistan samtidigt, kramade om varandra och la blommor på kistan till tonerna av hennes favoritmusik.

Mycket har hänt sen Malin dog. Jag har blivit en helt ny människa som har ett nytt perspektiv på livet. Jag vet att jag kan falla jävligt hårt, men jag vet också att jag klarar mig. Jag har lärt mig att glädjas för det jag har, och inte gnälla över något jag kunde ha haft eller som kunde ha skett. Det som har hänt, det har hänt. Jag kommer aldrig acceptera det faktum att en person var orsaken till att min lillasyster inte lever idag, men jag får lära mig att leva med det.

Jag föll hårt, jag låg ner, jag började krypa och tillslut stod jag på mina ben igen. Nu har jag hittat lyckan och jag nu vet jag en sak: Jag är starkare än vad jag trodde att jag var.  Har jag lyckats kliva ur sorgeprocessen på två ben, med ett stabilt psyke och förmågan att le och skratta igen, då vet jag att jag kommer klara mig. Och jag har många personer att tacka för att jag är den jag är idag.

Anna: Som var den som tog ledigt från jobbet och åkte hem till mig när vi kommit hem från sjukhuset och fått dödsbeskedet.

Jessie: Som alltid varit som en syster för mig. Som jag alltid kan prata om allt med. Vi har växt upp tillsammans och blev bästa vänner nästan direkt.

Min Psykolog: Som gav mig den vägledning jag behövde när jag var som mest vilse. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hamnat där.

Louise: Som alltid funnits där som en underbar kompis till mig. Vi har alltid så roligt ihop och hon är en av mina bästa vänner.

Carro: Som är en av mina allra bästa vänner. Vi fick en himla bra kontakt innan Malin dog och vi träffades nästan varje dag. Är så tacksam för att jag har en sån fin vän som dig. <3

Middagsplaner.

Nu borde tvätten vara klar.
Ska bara se klart på Desperate Housewives och sen ska jag hämta all tvätt och hänga + vika ihop tvätten. Rolig info men så äre om man bor själv. Måste ju ta vara på sitt egna boende. Disken är nog bland det tråkigaste men den försvinner ju inte direkt avsig själv.

Tog en sväng med dammsugaren här inne och nu är det fint igen.
Hoppas att mitt Nelly-paket kommer idag så jag får mina urfina kläder. Ser väldigt mycket fram emot mina chinos.

Nej nu blire att kuta ner till tvättstugan och hämta den sista tvätten jag har kvar där. :)

Världens längsta natt.

Inatt har jag verkligen inte sovit bra. Trodde aldrig natten skulle ta slut.
Det har varit så sjukt varmt + att miljoner tankar har fart omkring i huvudet på mig. Jag har försökt sova lite nu på morgonen men det har inte varit det lättaste det heller. Tack å lov är det lite molnigt idag så vi kan få ner temperaturen i lägenheten. För det är så sjukligt varmt här inne.

Ska strax gå ner och starta de två första maskinerna och sen ska jag gå en promenad med Yinnie som säkert väntar på mig. Först tänkte jag ta med henne och tvättpåsarna ner men jag tror det blir lite väl mycket att bära två stora blå ikea-påsar + att ha en ivrig liten hund i koppel.
Jag hoppas mitt paket från Nelly kommer idag så jag kan använda mina nya Chinos sen.

Idag har Eclipse premiär på biografer över världen. Igår fick redan de första se filmen då de hade en Twilight Movie Night på Bio då man fick se första, andra och tredje filmen i rad. Kan tänka mig att de höll på länge då alla Twilight-filmer är över 2 timmar långa. Men jag hade mer än gärna gått på de kan jag säga. Men biljetterna försvann ju som smör i solen.

Men nu är det dags att hoppa i ett par leggins och något linne innan jag ska ner med all tvätt i tvättstugan. Får hoppas ingen ska jävlas med mig idag och sno min tvättid som de brukar vara ganska bra på ibland. Eller komma med ursäkter typ "oj, är klockan redan 10? jag är inte klar än" Typiskt.

Underbart.

Får börja med att tacka supergulliga Sanna för hjälpen med mina Tickers på sidan. Nu sitter dem där jag vill att de ska vara och detta hade jag nog inte kunnat göra själv.

Jag har suttit nu och räknat mina totalt arbetade timmar och jag jobbar mer än vad jag tror. Jag är så nöjd över de tider jag fått + de extra tider jag fick igår. Sånt gillas. Speciellt när jag vet att jag ska köpa en jacka som kommer kosta ca 5000kr.

Nu ska jag se klart på Unga Mödrar och sen ska jag ta itu med lägenheten som behöver dammtorkas och fixas lite...imorgon väntar tvättning igen innan jag ska iväg och träffa min moster för en lunch på stan :)


Idag är en bra dag.

  
Nu har valparna kommit. Mellan Hjärtegryn's Gabriel "Micke" (Bild 1) och Luvee Lady Stardust "Lassie" (Bild 2)
Det blev två tikar och två hanar. :)

För övrigt så när jag kom till jobbet igår så fick jag mer pass så mina två veckors semester blir inte av. Men jag blir bara glad av att få jobba...man får ju tänka på lönen man får sen. Jag har ju planerat att köpa en Goose jacka och en sån kostar bortåt 5000kr. Galet dyrt men en helt underbar jacka.

Ska cykla till Pekås sen och köpa något gott för igår låg jag och fantiserade om mandariner på burk och nu MÅSTE jag ha en sån....jag står inte ut längre. Sen blire nog något annat gott från affären.

Fick mail av Nelly igår att mina kläder har lämnat deras lager så jag kommer nog få dem imorgon kanske. Det gillar jag att det går så snabbt. Ska bli spännande att se húr Chinosen sitter på mig :)

Nu ska jag ta vara på denna dagen och inte bara sitta här och stirra resten av dagen.

Arg.

Jag har suttit i över en timme men jag kan inte få dom där Tickers att flytta sig mer till vänster. Jag vet inte hur jag ska göra...har sökt på internet och även kikat i min HTML bok men jag blir inte klokare.

Nu måste jag dra igång med någon mat för om lite mer än en timme måste jag cykla iväg till jobbet. Nu är jag inte på bra humör kan jag säga....fy fan! Blir så frustrerad när det inte går som jag vill med bloggdesignen!

REA.

  


Hemklickat från www.nelly.com

Klänning 129:-

Tröja 59:-

Chinos 59:-

Jag hamnade på Lindas blogg och kunde därifrån få en kod för att komma till Nellys rea redan nu och kunna klicka hem dessa skönheter. 

Slöande har stått på mitt schema idag. Har mest läst i den fjärde Twilight-boken "Så länge vi båda andas" och den är så ruskigt bra. Sen spenderade jag ca 2 timmar nere vid älven och solade med min kompis Jessie Det var riktigt gött att sitta där i solen en stund.

Imorgon väntas jobb och sen är jag ledig i 2 veckor. Och då passar det så sjukt bra att min moster kommer till stan.. :)


Yesterday.

 
Bild på mig och min klänning.
Fy fan vad jag älskar denna klänningen. Till denna hade jag 7cm klackar trots mina 174cm men det va nog lite fel val av skor för jag hade så grymt ont i fötterna när jag kom hem.

Igår hade vi det mycket trevligt. Min supersöta vän Jessie var här och sen kom två andra och ännu senare kom Jessies kille och hans "bror" :) Det var meningen att vi sen skulle till Tempel men på ryktes vägar hörde vi att halva Tempel var stängt så vi hamnade på en av Karlstads minsta uteställen. Jag har lite svårt för det stället för AC existerar inte där inne och man blir verkligen sjösvett av att vara där inne + att det finns ingen chans till luft för den balkong de har, så har de glas till långt över huvudet och sen en markis som tak + att folk får röka där ute så någon frisk luft finns inte. Usch usch....det är så skönt att komma ut i friska luften sen.

Nu blire frukost för min del innan lillan kommer hem :)

Outfit.


Crazydress från HM :)

Armband från HM

Halsband från Glitter

Ringar från HM och Gina Tricot


Going out tonight.

Har halvt börjat göra mig iordning för kvällens fest :)
All-in ikväll! Jag är så taggad.... ;D

Outfit bild kommer sen :)

Morgon igen.

Så har man vaknat. Mannen kom aldrig hem inatt vilket jag upptäckte vid halv 8 imorse. Kände också att jag inte alls mådde bra så jag smsade Jessie i förebyggande syfte men jag visste vad det berodde på så jag sa också att det går med 100% över om jag lyckas sova några timmar till.

Jag lyckades somna om och drömde en av de sjukaste drömmarna hittills. Det var fan de värsta jag varit med om för det var så mycket blandade saker och drömmen hängde inte ihop alls. Väcktes av att mannen ringde till mig.

Har nu hoppat i min mysdress idag igen. Tänkte ta cykeln ut till Jessie på jobbet och äta frukost där. Yammie! Sånt gillas.

Sen bär det hem och göra sig iordning massor. Åker iväg helt osminkad sen till Jessie och de skiter jag i. Jag orkar inte sminka mig för att sem duscha och sminka om mig. Då kan sminket få vänta så ansiktet får andas lite :) Sarsar på en lååååång natt ;D haha! Jag har inte festat på länge så idag kör jag all-in. :)

Nattens tankar.

Jag borde inte behöva göra något åt saken, men det är på tiden att jag gör det. Jag har fått höra så mycket kloka ord nu de senaste dagarna och de senaste kom från min gulliga vän Annika.

Det är tur att jag fortfarande kan stå med huvudet högt och att jag vet vad som sker. För jag kan nästan räkna ut vad som pågår och vilka ord som sägs, men vad kan jag göra åt det. Folk får tycka och tänka vad fan som vill om mig och de får tro på det som sägs om de nu så vill. Men då är det adjöss....goodbye! Från och med nu kör jag med nolltolerans. Många chanser men alla blåsta. Nu är det nolltolerans.

Tar man inte tillvara på det man har....då förlorar man det!


Malin.



Om du bara visste, hur mycket jag saknar dig.

1989.12.08 - 2008.05.10

Vila i frid älskade lillasyster!


No more.

Nu blir det inget mer. Jag orkar inte detta. På måndag är det jag som fixar det jag pratat på, fast på en annan nivå. Jag klarar inte av det längre. Så nu sätter jag stopp för det.

Men imorgon ska jag glömma allt trubbel. Imorgon ska jag ha roligt med några vänner. Det ska bli så sjukt kul och jag ska även få träffa en kompis som jag inte träffat på läääääänge. Sen i december typ. Ska bli GRYMT KUL!!! Taggar för en helkväll på stan och ömma fötter dagen efter :)

Jag har inte varit ute på hur länge som helst så det ska bli grymt att gå ut.

Sitter just nu och pratar om mina tankar med en av mina närmaste vänner. Det finns så mycket som snurrar i mitt huvud och jag vet inte vart jag ska göra av det ibland. Känns som om jag skulle behöva byta planet ibland.

Men jag är starkare än vad jag tror....jag har gått igenom mycket i mina dar, och det har gjort mig till den jag är idag...!


Jag inför ett arbetspass. Snygga brallor va? :)


Vampyr.

Hur fin är inte Nikki Reed som spelar Rosalie Hale i Twilight?


Tänk att ha de mörka ögonen och de ljusa håret....!
Så långt hår är mitt mål att få, men det kommer nog troligen inte att hända för mitt går av så jävla lätt =/


Mysoutfit.


Osminkad och oplattat hår...men denna bjuder jag på :)
(Usch hur jag ser ut....men men ibland har man sina dagar då man varken orkar smink eller att fixa håret)

Har på mig ett av de skönaste linnena jag äger. Köpt på hm.se för 79.50:- (det är inte det som kostar 49.50:- nu utan ett helt annat) REKOMENDERAS!!

Väntar på att mirakelkrämen ska göra sitt så jag kan se bra ut imorgon.

Fick ett mycket trevligt samtal från min kära kompis Carro som bor i Åsensbruk utanför Mellerud. Guud vad jag saknar henne. Måste åka dit någon helg och hälsa på dem, samt passa på att fixa håret när man ändå är hos henne. Carro har ganska nyss startat en egen frisörsalong, vilket verkligen är bra då hon är en sjukt duktig frisör. Jag har endast två frisörer som får fixa med mitt hår och det är Johanna på Clipodrom (Jessies syster) eller så äre Carro.

Känner mig rätt taggad inför imorgon faktiskt. Blir min nya Crazy-dress från HM som jag fullkomligt älskar.


Update från Yinnie.

Min söta mamma skickade nyss två bilder på Yinnie....hon har tydligen hittat sin egna plats i campinglivet.



Hon har placerat sig under pallen in till husvagnen...lilla tokfia!

Nu sitter jag och inväntar mannen...saknar honom massor men han slutar ju kl 15 så det är ju jättesnart :)


Dagens inköp.


Visbly clear black head elimination
Visibly clear rapid clear threatment

Isadora solpuder "Terracotta sun"
Isadora läppglans "raspberry"
Isadora Läppstift "roseberry glace"
Dream Matte Mousse foundation "sand"
Isadora Nagellack "pure coral"
Depend nagellacksremover "supersnabb"

+ två halsband från Glitter som jag tänkte ha imorgon :)


Ett rosa hjärta med strass och ett silverhjärta med ett M i strass!


Mammas älskling!

Mamma älskar dig Yinnie...


Min lilla fis. Du är så full i bus och har energi till tusen. Du gör mig glad när jag är ledsen och du finns alltid här för mig. Du är det bästa som kunde hända mig efter att Malin dog. Du räddade mitt liv genom din glädje och din energi. Jag ger dig min kärlek Yinnie. Till hösten när jag fått min lön så ska vi köpa en ny vinterjacka och en ny hood till dig så du blir varm i vinter. Du frös så mycket förra vintern så vi ska köpa en varm jacka till dig. Sen ska du få en massa nya leksaker och nya koppel och halsband. Jag älskar att skämma bort dig Yinnie. Du är ju min lilla bebis och min bebis ska ha det bästa.

 

Jag vet att du har det bra med min mamma och styvfar denna helgen. Hoppas du härjar mycket med dem och att du och Elvin busar massor. Mamma och Husse väntar på dig när du kommer hem. <3

 


Du älskar din tennisboll och du älskar att bada...här har vi beviset!


Underbar kväll igår.

När mannen kom hem från jobbet så hade jag precis städat klart. Jag är så nöjd över hur lägenheten ser ut. Idag ska jag bara vika in all tvätt samt bära ner sakerna i förrådet som aldrig blev av igår, sen är jag klar.

Kändes rätt skumt att inte ha en hund att gå ut med igår kväll och tystnaden i lägenheten märktes verkligen. Ingen som tassar runt på 4 ben och viftar på svansen, eller sitter och skäller på Husse när han kommer hem att han ska ut och kasta tennisboll med henne. Jag skickade med tennisbollen nu när Yinnie skulle åka så nu kan de kasta tennisboll om de vill :) Hon har blivit jätteduktig på att hämta bollen och komma tillbaka med den.

Dock ska jag spendera någon timme ute på Bergvik. Ska in på Maxi och kolla efter smink. Behöver ett solpuder, sen blir det nog ett nagellack, remover, läppstift/läppglans och kanske något mer. Ska nog kila in på Gina Tricot medans jag ändå är där och kika vad de har där. Är ju rätt sugen på den fina sommarklänningen som Kenza har. Den är så fin verkligen. Sen måste jag nog till apoteket och köpa den mirakelkrämen jag hade när jag va yngre för jag har fått en finne mitt i fejjan som jag vill bli av med.

Annars idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket mer än så. Såg att affärerna är öppna 10-16 så det får bli affärerna innan jag går in på Maxi då det är öppet mycket längre.

Hoppas alla får en bra midsommar. Här blir det lugnt eftersom jag ska ut med vänner imorgon istället. :)

Städning.

Herregud vad jag har städat. Efter att ha rivit ut nästan hela klädkammaren stoppa jag allt på plats och städade där inne så nu är det snyggt där. Sen fortsatte jag in i badrummet och torkade bort lite damm osv. Efter de blev det disken och städning av köket. Det enda som är kvar nu är att jag ska organisera i städskåpet och bära ner lite saker i källaren. Men jag väntar med källaren tills mannen kommer hem för då slipper jag låsa dörren varje gång jag ska springa ner.

Nu har jag snart två veckor ledigt från jobbet. Jobbar kväll på måndag och sen är det ledighet för min del tills den 12 juni. Efter de drar mina långnätter igång. Hittills har jag bara jobbat kortnätter 23-06 men nu ska jag börja jobba 19.30-06.30. Men belöningen kommer längre fram då man får sin fina lön.

En resa till Ullared ska planeras. Mamma sa att då tar vi bilen och hyr en stuga där.

Nu är Mannen snart på ingång så jag ska börja organisera i mitt städskåp så jag får in moppen + hink som nu står och skräpar i badrummet. Just nu känner jag mig väldigt produktiv och energisk så jag får ta vara på energin jag har. Sen även passa på att städa medans Yinnie inte är hemma. Hon ska ju dra ut allt jag lägger iordning...min lilla fis. Saknar henne massor redan men jag vet att hon kommer få det jättebra hos mamma och styvfar i helgen.

 


Min lilla fis Yinnie :)


Snart åker min bebis.

Min lilla Yinnie ska snart åka hem till min mamma där hon ska spendera helgen tillsammans med dem.
På lördag väntas en utekväll för mig tillsammans med vänner och då vill jag att Yinnie ska vara med dem istället. För jag vägrar lämna henne ensam för att gå ut och festa.

Angående mitt beslut så har jag beslutat mig för att vänta tills efter helgen för att bestämma mig över hur jag ska göra. Frågan är om jag ska behöva göra om allt här i livet.

Så jag bestämmer mig under helgen och diskuterar med pojkvännen vad jag ska göra för att få lite mer klarhet i saker.
Nu måste jag skriva ett sms till honom för han skulle handla när han slutade och då vill han veta vad han ska köpa. Så det är bäst att han får ett sms.

Min prins som hjälper mig så mycket! :)

Ett steg i rätt riktning.

Idag ska jag göra något som jag aldrig trodde att jag skulle behöva göra, men jag gör det för mitt bästa.

Så fort jag tvättat klart ska jag ta tag i detta. Jag måste göra det nu...för det kommer inte bli bättre. Och jag hoppas att det kan hjälpa mig.

Jag har redan gått igenom psykoterapi och vridit huvudet på plats igen, nu är det dags för nästa steg i min egen terapi som ska hjälpa mig frammåt. Jag har pratat med en kompis om det och hon stöttar mig till 100% och förstår varför jag tvingas göra detta...!

Morgondagens planer

  • Tvätta mellan 10.00-14.00
  • Dammsuga hela lägenheten
  • Skura golvet i badrummet, hallen, köket och rummet
  • Dammtorka i hela lägenheten
  • Packa väskan till hunden som åker bort imorgon.

 

Imorgon ska jag försöka vara lite produktiv. Efter dagens bakslag så ska jag mellan varven försöka ta mig ner till stan för att undersöka en sak. Jag hoppas på att det ska gå. Jag har tidigare skrivit i 3 olika bloggar men jag har haft anledningar till att byta hela tiden. Så nu gör jag ett nytt försök här och jag hoppas det kommer gå bättre.

Ska kika på 2½ men och sen ska jag sova så jag orkar göra alla sysslor imorgon!


Välkommen till min nya blogg!

En nystart känns bra!

En helt ny blogg om en värld fylld av min sambo, min papillon, shopping, skola, jobb osv.


RSS 2.0