The End.

Jag säger Hejdå till bloggen ett tag nu.
Jag har absolut ingenting att blogga om just nu och min motivation är inte som den ska vara.

Jag och Yinnie tar allså en bloggpaus på obestämd tid. Det märks när vi är tillbaka igen...kanske vi dyker upp på ett annat ställe längre fram. Vem vet?

 


En helg på landet.

Jag drog hem till mamma i fredags och kom hem igår kväll.
Jag och micke tog oss en avslappnande helg ute på landet. :)

Igår sken solen så vi solade massor och mådde gött.

Men nu är vi hemma igen och nu börjar arbetsveckan på allvar.
Jag ska jobba 2 kvällar och 2 nätter denna veckan.

Ska bli gött att få jobba lite men tufft att köra långnätter. Men får fokusera på den fina lönen jag kommer få till hösten...fast det mesta ska ju sparas undan :)

Fredag.

Idag är det fredag och jag är ledig från jobbet :)
 
Jag och Yinnie busade förut och hennes öron har en tendens att vika sig bakåt, så jag va tvungen att ta en bild på henne när hon hade båda öronen bakåt. Jag fick mig ett gott skratt iallafall. Hon älskar sin Tennisboll och kan leka med den i timmar om hon fick bestämma.

Hon ger mig en sån glädje och många skratt. Hon är bland det bästa som kunnat hända mig och jag ångrar inte en sekund att bestämde mig för att skaffa hund. Du är mitt liv Yinnie...matte älskar dig mer än något annat!

Jag vet inte hur lång tid det tar innan mina ögon är helt återställda. Såhär såg de ut igår på dagen...sen på kvällen blev det mycket värre och jag trodde jag skulle dö.


Det svider och kliar och ögat är jätterött. Men jag får uthärda sin pollenallergi! =/ Hoppas det ger sig så jag kan jobba normalt till veckan och slippa klia mig i ögonen hela tiden.


Bristningsgränsen.

Just nu känner jag att jag inte klarar så mycket mer. Jag vill bara lägga mig ner och dö.

Innan jag åkte till jobbet så börja de svida utan helvete i ögonen så jag kom in nästan grinandes av smärta till apoteket och köpte ögondroppar som jag droppa i när jag kom till jobbet. Men den effekten va ju inte långvarig.

Och nu när jag åkte hem så fick jag ju såklart en fluga i ögat och det trodde jag skulle göra mig blind. Det svider än.

Kändes inte bra att jobba med mina röda svullna ögon, men vad gör man? Nu får jag iallafall vila mig under helgen. Det ska bli skönt...hoppas detta släpper tills jag ska jobba natt nästa vecka. Ska nog ringa vårdcentralen imorgon och be dem kolla på mina ögon. För vad som har hänt med dem vet jag inte.

Dålig känsla.

Just nu vräker regnet ner och jag ska snart cykla till jobbet. Blir att dra på sig regnstället.
Motionen ska göras dagligen :) hehe!

Jag har tänkt en del på min framtid och kommit fram till lite olika saker. Jag vet hur jag ska göra och nu ska jag satsa på det. Jag är så tacksam för att jag får jobba så mycket som jag får göra på posten. Idag skulle jag egentligen ha varit ledig men fick rycka in extra. :)

Mår inte helt okej men det är bara att bita ihop.

Inte alls kul.

Under de senaste dagarna har det kliat som bara den i mina ögon. Igår började de till å med svullna upp. Idga kliar det inte så mycket men dom är svullna. Fattar inte vad jag gjort eller vad som hänt.

Igår hade jag positiva tankar om en sak och sen bryts dom i tusen bitar. Men detta ska fan ordna sig. Jag vill det :)

Mannen är på jobbet och jag saknar honom, vi har en tendens till att gå om varandra nu när jag jobbar. Ska jobba extra idag och nästa fredag utöver mina andra pass. Jag ser verkligen fram emot lönen som kommer i slutet av augusti. Utan mina extra pass hade jag 89 timmar under hela juli men redan nu har jag 3 kvällar och 3 nätter extra. + att igår fick jag börja 2 timmar tidigare än vad jag egentligen skulle.

Men mer klirr i kassan för mig :)

Dagens sysslor.

Vaknade till imorse innan mannen gick till jobbet och kände mig pigg, men jag tänkte att jag ligger kvar en stund till och jag somna som en stock. Vaknade av alarmet eftersom jag ska tvätta, och va mycket tröttare än vad jag va innan.

Nu rullar de två första maskinerna...sen kastar jag in allt i tumlaren när de andra två ska köras. Ska använda mig av torkskåpet idag tänkte jag. Det kommer bli tropikerna här inne i lägenheten om jag hänger bröt tvätt. Redan varmt och sen kommer fukten på de...hemskt.

Sen i lördags har det kliat av och till i ögonen på mig och nu kliar de konstant, jag vet inte vad jag har gjort och röd i ögonen börjar jag bli. Jag vet inte om det har med allergin att göra eller vad det är för jag har aldrig haft kliande ögon förut. Det är bara luftvägarna som påverkats. Är grymt jobbigt att behöva klia sig i ögonen hela tiden för det gör ju ont till slut.

Jag fattar inte vad som hänt med mina ögon!!


Produktiv.

Idag har jag städat i lägenheten...jag plockade bara undan lite och dammsög bort det värsta. Det är så sjukt varmt så jag orkade inte göra för mycket.

Jag gick ner till tvättstugan och bokade tvättid inför imorgon. Vi har så sjukt mycket tvätt så jag vet inte hur jag ska göra för att få plats med allt i lägenheten. Torkrummet är det sämsta jag varit med om...tvätten torkar så extremt långsamt.

Det är stunder som dessa då jag vill ha en egen maskin och en trädgård eller balkong att hänga tvätten på. Men jag får använda det usla torktrummet. Det är så skönt att det är svalare ute just nu så det inte blir så äckligt varmt här inne i lägenheten.

Så imorgon innan jobbet ska jag dra undan ett stort berg tvätt och sen ska jag spendera kvällen på jobbet. Blir en lång dag, men ibland får man stå ut med sånna dagar.

 


Dränkt.

Jag och Jessie skulle cykla ut till Bergvik förut, och precis när vi kom fram så börja det vräka ner regn, men regnet slutade ju inte så vi fick cykla hem i ösregn. Såg ut som en dränkt katt när jag kom hem så jag sitter med en handduk i håret....kläderna är sjöblöta.

På Bergvik träffade jag en kompis som ganska nyligen fick barn. Herregud vilken söt liten prinsessa. Alltid kul att träffa vänner.

Fick inte så mycket sömn efter jobbpasset. Det var så sjuktligt varmt ute så jag låg mest och vred mig i sängen. Tack o lov att det inte är så varmt ute nu så jag kan få in lite luft i lägenheten. Luften står still här inne och värmen om kvällarna är hemsk.

Ska slöa vidare, se på tv och bara ta det lugnt...kroppen vill inget annat än att vila. Känner mig inte i form idag...cykla va grymt jobbigt och sen hoppa kedjan till cykeln ur så nu måste jag fixa den....!

Sådan matte sådan hund.

Jag ska köpa en varsin ny vinterjacka till mig och Yinnie till hösten.


Till mig blir det en Canada Goose jacka den kortare modellen i svart.

(Bilden är lånad från Google.)

Och till Yinnie blir det en svart Jacka med knappar under magen, små ärmar med mudd och en luva med päls samt ett fint tryck på ryggen.

Vi ska matcha varandra i vinter jag och Yinnie :)

(Bild lånad från Doggie.se)

 

Mamma tyckte det va stölle att jag skulle köpa en jacka för 5000kr men jag lägger hellre pengar på en jacka jag verkligen vill ha istället för att köpa en jag vet att jag inte vill ha. Yinnies jacka kostar 549kr på Doggie.se

Jag kan varmt rekomendera Doggie.se Jag har alltid fått mins varor snabbt levererade och det tycker jag är ett stort plus. Jag ska inte beställa vinterjacka till Yinnie förrän senare. Så kanske hinner doggie få in någon mer modell på jacka. Meningen är att hennes och min jacka ska vara ganska lika varandra, precis som mor och dotter. För Yinnie är ju mitt barn och jag älskar henne mer än något annat.


Jag och Yinnie i vintras!


Godmorgon för er/Godnatt för mig.

Nu är jag hemma efter en natt på jobbet...ska alldeles strax gå och lägga mig.
Tar ju tid hem då jag cyklar ca 1 mil för att komma till jobbet, men jag är nöjd för jag har redan tappat några centimeter kring höften osv för jag får på mig min lillasysters shorts. Det är en bedrift kan jag säga för en som haft en syster som varit betydligt smalare än mig.

Yinnie är rastad och nu vill hon gå och lägga sig. Tokan har sovit hela natten med Husse och nu vet hon att det är Mattes tur att sova, så hon ligger redan utslagen i soffan.

Dags att få några timmars sömn, om jag inte minns fel så slutar Micke 13 idag så jag kommer nog väckas då!
Godnatt! / Godmorgon!


Här är också en bild med frisyren jag vill få tillbaka.
Hjälp jag ser ju ut som att jag medverkat i en skräckfilm på denna bilden...men det bjuder jag på ;)


Jobb.

Nu ska jag snart iväg och göra min enda natt på posten denna veckan. Börjar 22.30 så det är ca 1 timme kvar tills jag ska cykla iväg. Har bara en natt och en kväll denna veckan så det är rätt gött då jag jobbar massor. Svänger in på Ica Hagahallen och köper något gött att ha med till jobbet. Blir nog frukt osv...och självfallet en Cola :) Yammie!

Idag blire å jobba i halvlånga leggins...blir väll inte skitsnyggt till stålhätteskorna men de får folk stå ut med :) Dör väl av värmeslag annars..! Bäst att fixa håret...ska plattas iallafall...hoppas mitt huvud hänger med hela natten...har världens huvudvärk! =/


Jag har bestämt mig för att färga tillbaka till denna färgen och fixa luggen :) Dock har jag håret uppsatt på denna bilden...men jag ska ha kvar den längden jag har nu fast färga det mörkbrunt och klippa lugg. Denna bilden är från hösten 2007 när vi bodde på Rud i mammas gamla lägenhet. Den saknar jag!

En ny Helene ska det bli till hösten.


Stark.

Jag har bestämt mig för att hitta den inre styrkan som jag vet att jag har. Jag vet att jag har en överlevnadsförmåga inom mig, annars hade jag inte suttit här idag efter olyckan.
Jag glömmer aldrig vad Jessie sa till mig under en av våra shoppingrundor i Lund: Jag kan inte förstå hur du kan vara så stark. Men det är något jag måste vara för att kunna leva vidare.

Jag har börjat se mig omkring efter valmöjligheter och jag kommer bara fram till en sak, en sak som jag velat så sjukt länge i mitt liv. Hösten 2008 skulle blivit en vändpunkt för mig, men så blev det inte. Mitt liv slogs sönder i maj 2008 och sen dess fick jag arbeta mig igenom något som jag trodde aldrig skulle hända mig.

Jag har två personer att tacka för allt, och det är Jessie...som är som min syster. Min andra halva. Som alltid stöttar mig och får mig att må bra. Som alltid ger mig ett gott skratt och en massa goda råd. Den andra personen är en nyfunnen vän i mitt liv, Annika! Världens goaste tjej...vi är varandras motsatser egentligen men vi klickar på ett grymt bra sätt. Hon är verkligen en vän jag kommer hålla hårt om. Men vi har en stor sak gemensamt....vi båda älskar Papillons och äger båda två hundar från Star Limits Kennel.

Dessa två hjärtan bor nere i Skåneland (Jessie är från Karlstad så hon är här på besök under sommarlovet). När möjligheter blir till verklighet, då är jag hos mina kära vänner! <3

Nu ska jag snart börja göra mig iordning för jobb...! Så man orkar med nattens uppgifter!

Vad vore jag utan dig?

 


Matte älskar dig Yinnie <3

 

Vad vore jag utan dig?


Rubrik.

Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.


Fy fan jag lider verkligen...och jag vet inte vad jag ska göra för att fixa detta, men det är nog dömt. Det går inte helt enkelt.

 

Vilken lust man får att jobba när man mår såhär...men det är bara att bita ihop!
Ibland blir inget som man tänkt sig...!


Underbart.

Igår cyklade jag till Teliabutiken här i Karlstad för att få ordning på min telefon. När jag förklarade felet så sa han jag pratade med "aha, det där problemet" och sen sa han: det finns två lösningar till detta problemet, du kan åka hem, ladda ner programvaran i datorn till mobilen, eller så skickar vi in den och mobilen blir borta i minst 3 veckor.

Det han glömde säga var att jag behövde ha usb-kabeln till mobilen...! Min kartong är spårlöst borta, men vi skulle hem till Mickes kompisar och grilla osv och han hade en sån sladd så han räddade livet på min mobil ;D Nu fungerar den som den ska igen....!

Jag funderar på att laga någon god middag och göra något fint för min baby...det är inte lätt ibland i ett förhållande, men man får göra det bästa av situationen.....för jag älskar honom, enormt mycket! <3

Imorgon ska jag jobba natt igen. Börjar 22.30 och slutar 06.30. Herrejösses vad trött jag kommer va. Men men...har två arbetspass denna veckan om jag inte får fler. :)

Mobilen dog.

Inatt när jag jobbade så började batteriet ta slut i min mobil så jag stängde av den och sen tänkte att jag skulle ladda upp det när jag kom till mammas jobb. Så när jag slutade så cyklade jag i full fart till mammas jobb och skulle hinna ladda min mobil innan de kom dit med min frukost. När jag stoppar i laddaren står det "batteriet kan inte laddas då inget sony-ericsson batteri används".

Jag tänkte: va i helvete är detta....och försökte igen...samma text dök upp i rutan. Blev mer och mer frustrerad och inväntade mamma och styvfar. Min styvfar tog min mobil och försökte ladda den i två olika laddare men de gav samma resultat. Tillslut försvann även all täckning på mobilen och den blev helt svart. Sen dess har den legat här hemma helt avstängd. Fick med mig en mobil från mammas jobb men den va ju

Det tråkigaste är att jag har letat överallt efter kvittot på mobilen utan lycka. Jag vet att det ligger i kartongen som mobilen kom med, men jag hittar inte kartongen då jag har flyttat emellan. Så antaligen har kartonger åkt till tippen eller så har den gått och gömt sig. Jag vet ju inte om Telia kan ha kvittot på min mobil i nån databas eller något men det ser mörkt ut för min mobil.

Så nu har jag min gamla LG telefon igen och betalar dyrt abbonemang för en mobil som bara ligger. Ibland har jag verkligen inte tur.

 


Min fina mobil
(bild tagen från google.se)


Hur söt är inte hon?


Jag kollade igenom min mail förut och då såg jag denna bilden som jag fick av Annika på julafton. En julhälsning från Yinnies kullsyster Fiddeli. Så bedårande söt är hon. Två enorma öron på de lilla huvudet ;D Gullig du är Fiddeluttan! Men då är du ju en Star Limits precis som din syster ;)

Star Limits Miss Fiddeli
Star Limits Yin-Yang
<3

Igår när jag jobbade så hade jag med min ipod, sist jag använde den var när jag jobbade under jul, så gissa vad det är för musik i den? Så jag fick allt lyssna på lite julmusik emellan varven. Nu är det snart dags att åka och jobba igen....imorgon får jag sova läääänge! :)


Lång natt.

Nattens pass på jobbet var ingen lek kan man påstå. Jag skulle jobba totalt 12 timmar på posten. Vid 4-5 började mina krafter sina och jag kände att jag skulle somna vilken sekund som helst. Men jag höll ut och när jag kom hem så gick jag en liten runda med Yinnie innan jag tog en snabbdusch och sen kröp ner i sängen.

Sov fram tills mannen kom hem från jobbet, kändes rätt konstigt att vakna på eftermiddagen. Yinnie hade inte heller planer på att gå upp så hon la sig och sov med mig imorse.

Jessie ringde strax efter att jag vaknat till och tyckte att jag skulle komma förbi hennes jobb innan jag börjar jobba. Klart man gör det och få sitta och töla lite med henne innan man gör sitt sista pass för denna veckan. Käka en supersub innan jag drar till jobbet....mums!

Jag är helt fast vid att få tag i en större lägenhet, och letandet pågår. Vi vet vad vi vill ha och vart vi vill bo, nu väntar vi bara på att få hitta en! Vi har tänkt oss en 3a för att få det där underbara extra-rummet där man kan hänga tvätt, ha datorn osv. :)

Dags att gå ut med vovven och sen försöka vakna till....jag är helt slut i kroppen!

Onsdag morgon.

Igår jobbade jag 23.00-06.30. Medans jag jobbade fick jag ett ändrat arbetspass inför ikväll då jag ska köra en långnatt istället. Jag kommer vara helt slut när jag slutar jobba imorgon bitti och det är tur att jag börjar 23 torsdag kväll. Jag har inte lyckats sova så mycket efter jobbet som jag hade hoppats på, men jag ska nog orka jobba ändå. Dock kommer cykelturen hem imorrn bitti att bli ett helvete.

Helgens planer är att gå ut med en kompis, vi vet inte riktigt vart det bär av än...men någonstans ska vi ju :) hehe!

Jag är så sugen på att fixa en ny hårfärg på mig själv och det blir till hösten. Jag har lite funderingar på hur jag vill göra det, men jag ska överlägga med Carro också som ska få äran att fixa mitt hår. Jag måste försöka åka hem till henne någon helg och hälsa på henne och hennes söta son Melwin och hennes pojkvän Kristoffer. Längesen jag träffade dem faktiskt.

Får försöka tajma något när Micke har semester så han kan följa med, han är ju trots allt kompis med Carros pojkvän och det är kul att det är så... ;D

Ska kika klart på Unga Mödrar och sen ta en dusch innan jag ska vidare till jobbet för ett låååångt arbetspass.


Klänning!

Jag har hittat två klänningar och jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha...


Drömmen om ett större boende.

Jag har suttit här hemma nu ett bra tag och drömt om hur det skulle vara för oss att bo i en större lägenhet. Jag kan bara se positiva fördelar men jag vet inte riktigt om jag törs skaffa ett gemensamt boende än. Är så rädd för att det ska spricka mellan mig och Micke...så jag vill avvakta lite till, dessutom finns det ingen ledig lägenhet i detta området just nu, men det dyker väll upp någon fram till hösten kan jag tänka mig och då ska jag börja bearbeta det igen...hehe!

Jag är så trött att dela tvättstuga med en massa folk. Idag när jag kom ner dit så var det vita klinkergolvet grå/svart och det va damm och snusk överallt. Jag tror endel tänker här att vi andra som verkligen lägger ner oss och städar efter oss även ska städa efter dem. Och så skitigt som det var i den tvättstugan kan inte det ha blivit städat där på över en vecka...men jag tog fram golvmoppen och drog den över golvet för att få bort det svarta och sen när de torkat så sopade jag bort dammet osv...så nu är golvet iaf vitt igen. Tänk vilken duktig människa man känner sig när man är den som tar ansvar och städar.

På tal om annat så tror jag min mobil börjar spöka. Igår fick jag höra att jag hade ringt en viss person och jag har inget som helst minne av att jag hade ringt..men när jag tittade i mobilen så hade jag faktiskt ringt, och det konstiga va att det var när jag jobbade så antagligen har mobilen ringt det numret själv. Sen igår vill mobilen kopiera över alla simkontakter på nytt varje gång jag ska in i telefonboken. Så jävla störigt. Antagligen känner mobilen på sig att jag har tänkt att byta ut den så småningom men det blir ju inte än lixom. Jag har redan satt sikte på en mobil men jag vill inte byta förrän nästa år har jag tänkt mig. Då ska jag inte binda något nytt abbonemang tror jag utan jag köper nog loss mobilen och sen får jag ett billigare abbonemang.

Snart klar i tvättstugan och blire en dusch och lunch innan jag ska möta upp Jessie senare idag för en Thaimat middag tror jag :) mums!


Yinnie och hennes kompis Daphne :)


Late Night.

Jag som är en riktig Twilight-nörd såg verkligen fram emot kvällens film.
Mina förhoppningar var höga...och redan i början av filmen fick jag världens rysningar.

Den var så sjukt bra...det bubblade känslor inom mig under hela filmen.
Detta gjorde min dag och jag kan inte vara lyckligare än vad jag är nu.

Imorgon ska jag tvätta...vilket nöje! Men det måste göras...får ju bädda rent lite oftare nu när det är så varmt...så imorrn blire att tvätta sängkläder osv.

Nu är det bara att vänta på att Eclipse kommer ut på dvd och att Breaking Dawn släpps på bio....dröjer väll kanske 3mån innan Eclipse kommer på dvd och ca 1år innan Breaking Dawn kommer på bio...men den som väntar på något gott får allt vänta..!

Haft en supermysig kväll på bion med min man.
Han sover sen länge tillbaka men jag sitter uppe än...ingen idé för mig att gå å lägga mig än för jag ligger bara och stirrar i taket...

Till hösten när jag har Eclipse på dvd blir det en Twilight movie-night :)


Mormors Prins! Han är en korsning mellan Papillon och Lhasa Apso. Det är tack vare Prinsen att jag valde rasen Papillon. Jag passade honom över julen 2008 och det var verkligen superroligt :)


Eclipse.


Iordninggjord för bio ikväll :) Filmen börjar runt 18-tiden och efter de blir det 2 timmars Eclipse...det ser jag verkligen fram emot.

Min älskling är för söt...igår natt när han kom hem så sa han:

- Älskling, älskar du mig?
* ja, klart jag gör
- Hur mycket?
* Jättemycket
- På en skala 1-10?
- 100

sen när jag frågade samma sak så sa han att eftersom 10 är max så älskar han mig 10, så jag fick väll ändra mig till 10...men ändå :) Så himla söt och det är precis vad man vill höra innan man somnar. Gulliga underbara prins! Ska bli så mysigt att gå på bio ihop...sist vi var på bio så var det New Moon så det är verkligen på tiden att det blir en bio nu.

Ser fram emot en helt underbar kväll... <3


Härliga sol.

 
Efter en dag i solen och man är redan brun och fin. Jag har verkligen fått ett mycket bra pigment och hemma hos mamma är det så lätt att sola då de har sol på altanen från morgon till kväll :) Men jag solade inte hela tiden utan jag rörde mig i solen också. Älskar de.

Ska ju på bio senare och det ska bli roligt. Har på mig ett par leggins med silverdragkedja från HM, vitt basic linne från Gina Tricot och min nya mysiga kofta från Nelly. Det är molnigt så jag hoppas inte det börjar störtregna när jag och Micke ska cykla till stan sen.

Dags att plocka lite i lägenheten innan det blir bio...jag LÄNGTAR!!!

Idag är en stor dag.

Vaknade idag och insåg att idag är en stor dag för mig.
Jag ska äntligen få se Eclipse.

Som den lilla Twilight-nörd jag är så är jag givetvis överlycklig för att jag äntligen ska få se den filmen...
Känns bra att äntligen få se den filmen med min Micke.

Hade enormt svårt att somna igår när det var så varmt men jag slockna tillslut och imorse var jag inte pigg alls så jag sov till 10 typ :) Yinnie sover än...så ska väll gå ut med henne snart innan jag ska börja göra mig iordning lite. Solen har ju tydligen beslutat sig för att gömma sig bakom moln i Karlstad idag så det blir en innedag.

Dags att göra något med denna dag...tills vi ska på bio vid 18 ikväll ;D

Vad händer?.

Blä nu börjar jag må konstigt igen...jag vet inte varför men det är nog ett tecken på att det snart är dags för mig att krypa ner i sängen och sova.

Inatt sov jag som en stock efter jobbet men jag vet inte hur det blir inatt.

Har ju varit ute i solen hela dagen och det märks verkligen.
Har blivit så brun och fin...till och med Micke sa att jag var "solbränd och fin" :) Sånt uppskattas att höra. Imorgon har ju jag och mannen bokat biobiljetter och vi ska ju se efterlängtade Eclipse tillsammans. Tur jag har en man som gillar Twilight precis som mig... :)

 
Träffade storasyster som kom hem till mamma idag och hon berättade en sak som jag tänker komma ihåg längre fram iallafall. Jag trodde bara det gällde en viss del av kroppen men tack för informationen...den ska sparas väl tills jag är i den situationen. Men än så länge kan jag njuta av solen med gott samvete.

Imorgon om det är fint väder ska jag nog lägga mig på en filt här utanför och läsa klart den fjärde Twilight-boken innan bion. Men jag har hört att det ska bli regn så det blir väll en innedag.

Snart dags att gå å lägga sig...kroppen säger åt mig att göra de.

Inte mycket till blogg.

Blev lite stress på jobbet igår så när jag kom hem var jag helt slut.
Åt bara panpizza sen gick jag och la mig direkt.

Eftersom Yinnie sov hos mamma inatt så åkte jag dit idag och har suttit ute i solen och mått gött :)
Har precis kommit hem.

Så nu ska vi slöa resten av kvällen hemma...imorgon väntar något som jag väntat lääääänge på! ECLIPSE!!! Bio med Micke står på schemat :) Sånt gillas!


Working friday.

Ska spendera min fredag-kväll på jobbet.
Börjar 17 och slutar 22. Egentligen skulle jag varit ledig i två veckor men jag fick 4 extra pass. Kväll idag och natten tisdag,onsdag och torsdag. Men det är bara roligt att få fler tider för de blir ju betydligt mer i lön till hösten *ler*

Inatt har jag faktiskt sovit. Somnade ju inte förrän efter halv 2 som vanligt men det var för att både jag och Micke fastnade på en skum kinesisk film. Action faktiskt. Den slutade halv 2 och fasiken vad sorglig.

Ikväll hoppas jag det går ytterligare någon bra film så jag har något att göra när jag kommer hem från jobbet. Känns ju lite småpinsamt att åka igenom stan en fredag-kväll i dessa arbetsbyxor när resten sitter på uteserveringen och mår gött. Det är ju synd att de mesta ställena stänger när jag slutar så jag inte hinner köpa någon kvällsmat. Får helt enkelt äta något här hemma...hade ju varit gött med typ kebab eller något ikväll men alla pizzerior stänger 22 och det tar ca 40min för mig att komma hem.

Dags att göra lite lunch...blir stekt köttfärs och ris idag...med grillkrydda på :) Mums! Någon lunch till jobbet kör jag inte då jag antagligen inte har någon lunchrast när jag börjar 17.

Nu blire matlagning innan Unga Mödrar börjar...hoppas jag slipper se en Deja Vu idag som jag va med om igår...haha!


Forever December.



Den här låten ger mig så fina minnen från December 2009. Sånt gillas!!

 

Jag saknar min gamla blogg så sjukt mycket, men eftersom man får sina egna texter vända emot sig själv så blev det inget mer med den bloggen. Jag tänker inte stå och ta skit och få höra vad jag är för en typ av människa, för det är bara byggt på tomma hot och en massa skitsnack.

 

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv...det enda mål jag har nu är att få min examen från Universitetet i Januari...sen kan allt hända!


Nelly.

 
Idag kom mitt härliga paket från Nelly. Klänningen måste tyvärr sys in om jag ska kunna använda den, tröjan som jag har på mig på bilden ÄLSKAR jag. Den är så mysig och helt klart värd sina 59kr. Chinosen var coola och till rätt topp kan de bli grymt snygga. Vet redan vilket linne jag ska matcha dem med :)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att filosoferat kring min panik-ångest attack som jag fick inatt. Jag låg och skakade, hackade tänder och kände hur hjärtat rusade iväg. Jag har ingen om varför jag får dessa sömnlösa nätter och panik mitt i natten men något under ytan ligger och försöker bubbla upp tror jag. Mannen frågade om jag hade börjat tveka på oss men det är klart att jag inte har. Jag smsade fina Annika inatt vid halv 2 och fick reflektera lite kring mitt liv och prata med henne. Tack snälla vännen för att du tog dig tid och svarade på mina sms så sent.

Nu ikväll ska jag inte göra så mycket. Ska kanske gå ut på en power-walk promenad för att se om det underlättar...vet inte om jag kan sitta uppe så sent idag för jag tror att Mickes kompis ska sova här. De drog iväg ganska så direkt och jag har ingen aning om vart de skulle.

I have/had a dream. Undra om jag kan uppfylla den någonsin? Undra om mina tankar på nätterna försöker säga mig något? Känslan säger något men hjärnan vill något helt annat....ska man tro på det undermedvetna och lyssna på det, eller ska man lyssna på sitt eget ego?

Creapy.

Det vore så gött att få lite ändring här i världen.
Jag cyklar ju en mil till jobbet när jag väl jobbar, men jag funderar på att börja ta power-walk promenader på kvällen innan jag går och lägger mig.

Jag tror jag måste sysselsätta mig lite på kvällarna så jag kan somna bättre.

Sitter just nu och kikar på Unga Mödrar och jag ser något skrämmande...både i personlighet och utseendemässigt...! Herregud!! Likheterna verkligen skriker ut sig självt.

Pratade med Jessie förut, tack gumman för att jag fick reflektera lite över mitt liv med dig. Jag vet att jag kan lita på dig och att jag får kloka råd från dig.

Middag blir nog ris, fiskpinnar och hollandaisesås...yammie! Börjar bli hungrig nu då jag inte är en frukostmänniska. Ska försöka ha middagen klar tills älskling kommer hem.

No one ever said it would be this hard.

Igår besökte jag min lillasysters grav för första gången sen snön försvann. Varför är jag där så sällan kan jag tänka mig att vissa tänker....men mitt svar är enkelt: Det är så psykiskt påfrestande för mig att åka dit och jag vill bara gå sönder i tusen bitar när jag åker dit.

 

Men igår ville min moster dit med en blomma och eftersom hon inte bor i Karlstad så var jag snäll och följde med henne. Det går så mycket bättre att åka dit om man har någon med sig. Men minnena finns ju kvar. Mammas gamla lägenhet ligger ju precis mitt emot kyrkogården och exakt mitt emot den plats där Malin fick sin viloplats. Jag var ensam hemma den natten då jag fick påhälsning klockan halv 3 på natten. Jag satt helt ensam ute på en trottoarkant och väntade på att två poliser skulle hämta mig och köra mig till pappa. Sånna minnen glömmer man aldrig. Och det är sånt som dyker upp i huvudet på mig när jag är tillbaka på det gamla bostadsområdet.

 

När jag skulle flytta in till Karlstad igen från knappt 1år på Hammarö så ville jag helst av allt bo vid våran gamla lägenhet eftersom jag trivdes så bra där. Men deras kö var lång och jag sökte mig vidare och hamnade här istället, granne med min pojkvän som senare valde att flytta in i min lägenhet och vi skulle dela på allt.

 

Idah hoppas jag verkligen att mitt paket kommer så jag kan börja använda de nya plaggen jag köpt.  :)


Roadtrip.

Moster hämtade upp mig strax innan 17 och vi susade direkt hem till min mormor där vi fikade lite. Sen drog vi in till Subway och käkade, sen vidare till Nöjesbutiken och köpte godis.

Efter de beslutade vi oss för att åka och köpa en blomma och sen åka till syrrans grav där vi planterade den fina rosa blomman vi köpte. Dock lite ledsamt att se de hemska tagetesena vara där + att en hel del saker är borta.

Försöker hålla mig vaken lite längre idag för att slippa ligga i sängen i 3 timmar innan jag somnar. Hoppas jag kan sova mer inatt...

Jag ber till de högre makterna att mina kläder kommer imorgon!!!!

RSS 2.0